Monica Thörnqvist ägare av företaget Trygg Kompetens AB

Företaget Trygg Kompetens

Vår önskan är att vi ska kunna underlätta för dig som kund samtidigt som det ger en möjlighet till våra seniorer och pensionärer att fortsätta utvecklas och samtidigt ha roligt.

Trygg Kompetens är ett företag vars affärsidé medför att vi frigör tid för våra kunder genom att tillföra extra resurser som är behövda och uppskattade. Denna tid användas väldigt olika, vara med barnen, affärsutveckla, fokusera på försäljning, träna, men det ger alltid våra kunder tillfredsställelse och större möjlighet att göra det man vill.

Lång erfarenhet till din glädje!

Varje dag är det en fröjd att se den långvariga erfarenhet som våra seniorer och pensionärer har, komma till nytta för både privatpersoner och företag. Det är även med stor glädje som vi kan se hur stress och oro försvinner från våra kunder när de får en anpassad kompetens som en hjälpande hand till ett rimligt pris.

Värdegrund för Trygg Kompetens

Ansvar: Vårt arbetet ska ge förväntat resultat det säkerställer vi genom att hitta en person med rätt kunskap för jobbet. Med erfarenheter och verktyg från rekrytering har vi kunskap att hitta rätt person för uppdraget.

Gemensamt: Vi tillsammans utför ett bättre arbete. Kommunikation och en nära relation bidrar till en säkrare leverans där tankar och idéer utvecklar oss gemensamt.

Glädje: Har man roligt gör man ett bättre jobb. Vi hjälper dig med stolthet och glädje!

Varför Trygg Kompetens

När jag talar om vad jag arbetar med, så skapar mitt arbete ett engagemang och en positiv feedback på ett sätt som jag aldrig tidigare har mött.

Jag som äger Trygg Kompetens är själv småbarnsförälder och har svårt att hinna med vardagspussel. När jag fick barn och insåg att barnens mor- och farföräldrar var mer än hundra mil bort, och började fundera på att ”hyra” en mormor eller farmor som kunde hjälpa till att frigöra tid för oss. Den idén har sedan dess legat och vuxit till sig för att mynna ut i företaget Trygg Kompetens.

Detta koncept har nu utvidgats till företagsmarknaden som även de efterfrågar pensionärers erfarenheter, kunskaper och tid för en mängd olika arbeten.

Jag själv har erfarenhet av att jobba i organisationer på olika nivåer inom branscher som service, försäljning, marknadsföring, bemanning, rekrytering, hushållsnära tjänster och omsorg.

Monica Thörnqvist